Om mig

 

OM MIG

 

Folkbildare, statsvetare, gift och med ett starkt engagemang för Mänskliga Rättigheter och folkbildning.

 

Är idag arkitekten bakom Muslimska Fredsrörelsen, Svenska Muslimer för Fred och Rättvisa (SMFR) liksom dess generalsekreterare (tidigare förbundsordförande) där jag jobbar med strategi-, organisation- och samhällsfrågor.

 

Sitter idag med i styrelsen för Sensus studieförbund och har tidigare suttit i styrelsen för Ibn rushd studieförbund som vice förbundsordförande. Har även jobbar på Härnsösands Folkhögskola som kursansvarig samt Kista Folkhögskola som projektkoordinator och utbildare. Har sedan 2010 arbetat som utbildare för Konungens stiftelse och Scouternas folkhögskola för kursen Värdebaserat Ledarskap.

 

Har även idag ett engagemang i styrelsen för Byrån för Lika Rättigheter som driver en diskrimineringsbyrå i Stockholm samt medgrundare i den nya talrättsorganisation Lika Rätt

 

Är även tidigare varit partipolitiskt aktiv i Miljöpartiet (MP) och blivit invald som ersättare till Riksdagen för Stockholms län samt till kommunfullmäktige i Upplands Väsby i september 2014. suttit i styrelsen för partiets internationella kommitté, Stockholms regionsstyrelse och Upplands väsbys styrelse för MP. Samt haft diverse uppdrag på landstings, kommunal och nationell nivå.